Portfolio

Communicatieprojecten

Voor onder andere Multi Copy Nederland en Handelsbanken Nederland en diverse andere regionale bedrijven en instellingen ontwikkelde Erwin Hamming-Schott een communicatieplan. Dit besloeg zowel de exterieur- en interieuraanpak van hun diverse vestigingen, als wel het trainen van hun mensen. Daarnaast werden workshops ontwikkeld en gegeven en was Erwin spreker tijdens landelijke congressen.

Hij werkte bij twee verschillende communicatiebureaus aan projecten voor onder meer Buderus Meppel, Remark internationale drogisterijen, Hengst Footwear, de NS en Pro Rail, de provincie Friesland en vele anderen. 

De laatste jaren werkt(e) hij als projectleider en  communicatieadviseur voor De Interzorg Groep, Speedbooks rapportagesoftware en spektakel musical De Tocht.

Projectleiding algemeen

Vanwege meer dan twintig jaar ervaring op vele terreinen, is Erwin inmiddels veel gevraagd als algemeen projectmanager bij verbouwingen, zowel particulier als zakelijk. 

Vastgoedprojecten 

Meer dan 10 jaar wordt Erwin regelmatig als 'scout' ingeschakeld door projectontwikkelaars bij het zoeken naar geschikte locaties en objecten. Vanuit zijn expertise als interieurontwerper wordt er dan ook een beroep gedaan op zijn kennis betreffende verbouwen en de kosten daarvan.

Door de jaren heen is hij vaak gevraagd voor aankoopadvies door particulieren en/of heeft hij samengewerkt met makelaars en andere vastgoedadviseurs. Daarnaast heeft hij diverse malen zelf met succes huizen aangekocht, opgeknapt en weer verkocht.

Interieurprojecten

Referenties: honderden particulieren en bedrijven en organisaties, waaronder:

Handelsbanken Leeuwarden, Den Haag, Eindhoven / Auto de Boer Mitsubishi, Leeuwarden, Franeker / Froconsur seafood, Leeuwarden / Chiropractie Leeuwarden / Landelijke Bakkerijen van der Zee, Garijp / Multi Copy Leeuwarden, Amsterdam, Rotterdam / ALEX Spanje, Marbella / Lodewijks mannenmode, Franeker / Huis & Hypotheek, Franeker / Restaurant het Spijshuys, Boornbergum / Vruchtbaarheidskliniek Nij Barrahus, Wolvega / Vruchtbaarheidskliniek Nij Geertgen, Elsendorp Brabant \ en vele vele anderen.

Voor deze partijen werd bedacht en ingericht. Vaak ontwerpt en maakt Erwin ook speciaal voor een project lampen, wall art, kunst en andere zaken.

In 2017 werd de Hendrik ten Hoeve Prijs gewonnen, uitgereikt door de vereniging voor behoud van Leeuwarder stadsgezichten Aed Levverd. De  begerenswaardige prijs werd toegekend vanwege de wijze waarop de eigen woning en tuin aan de Johan Willem Frisostraat werd teruggebracht in de oude luister. De prijs bestaat uit een tegel en "eeuwige" roem.

Internationaal

Spanje, Marbella. Sinds 2007 werkt Erwin samen met Estepona Living makelaars. Deze makelaar is actief aan de Costa del Sol in Spanje. Samen werken ze aan de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol en werden onder meer zogenaamde show flats door Erwin ingericht. 

Erwin is vaak in Marbella en Porto Banus te vinden, omdat hij daar een appartement heeft. 

 

woonkamer
woonkamer
advies op maat
advies op maat
penthouse Spanje
penthouse Spanje
Huis & Hypotheek
Huis & Hypotheek
Hendrik ten Hoeve pries 2017
Hendrik ten Hoeve pries 2017
interview
interview
restaurant
restaurant
bar
bar
kunst op maat
kunst op maat
bijzondere keuken
bijzondere keuken
living
living
restaurant
restaurant
tuinontwerp
tuinontwerp
lounge
lounge
ontvangst
ontvangst

 
 


 

E-mailen
Bellen